Vacature

Veelzijdige stagiair

MCW is een bedrijf waar niet alleen de klanten en projecten veelzijdig zijn, vanzelfsprekend zijn onze mensen dat ook. Om ons team aan te vullen zoeken we regelmatig stagiaires voor AV, Multimedia, 3D & 2D animatie en internet om minimaal drie maanden bij ons te komen stage lopen.


Stagiairs van onderstaande of vergelijkbare opleidingen kunnen bij ons stage lopen:

  • Grafisch Lyceum
  • Communication Multimedia Design (CMD)
  • Creative Media and Gametechnologie (CMGT)
  • Informatica
  • Kunstacademie Animatie of Graphic design
  • Film- en televisiewetenschappen
  • Andere opleiding indien goede motivatie

Het is een vereiste dat je zelfstandig kunt werken en een briefing kunt vertalen in een visuele weergave. Ook heb je aantoonbaar kennis van programma’s als Photoshop, Illustrator, Premiere en Adobe After Effects.

Zelfstandig werken betekent niet dat je alles alleen moet doen. Iedereen bij MCW werkt in teamverband, de grootte van het team hangt af van de grootte van het project. Soms wordt je begeleid en werk je samen met een projectleider en designer of animator, soms met meerdere designers, animatoren en developers.

We bieden je een leuke en veelzijdige stageplek waar je echt aan projecten kunt werken. Je krijgt veel vrijheid en je kunt jezelf breed ontwikkelen met alle kennis die we in huis hebben. Onze experts werken met passie voor het vak, en kunnen je alles vertellen over onze projecten en technologische ontwikkelingen. De werksfeer bij MCW is informeel en betrokken. Elke dag lunchen we samen, spelen tafelvoetbal en werken gezamenlijk aan de beste en mooiste resultaten voor onze klanten. Graag willen we dat je hier in meedenkt.

Spreekt de stage je aan, stuur dan je een kort CV/portfolio met motivatiebrief naar stage@mcw.nl.

Neem voor meer informatie contact op met Miriam van der Weele op 010 452 25 26.